lauantai 22. marraskuuta 2014

Jeesusta odotellessa
Pari amerikkalaista "kristillistä" (omasta mielestäni saattaa olla hyvin antikristillisiä) TV-kanavaa on asettanut TV-kamerat 24/7 kamerat valmiiksi ikuistamaan sen hetken, kun Jeesus saapuu maanpäälle toistamiseen. Muslimit ovat mukavasti täyttäneet koko Öljymäen haudoillaan juuri sitä varten, ettei Jeesus voisi astua jalallaan mihinkään kohtaan tätä "pyhää vuorta".

Helatorstaita vietetään Kristuksen taivaaseen astumisen päivänä. Jeesushan vietti vielä neljäkymmentä päivää kuolleista nousemisen jälkeen opetuslastensa kanssa. Sen jälkeen hän opetuslasten nähden nousi pilvissä kohden taivasta. Pari enkeliä ilmoitti tuossa vaiheessa opetuslapsille, että samalla tavalla kuin he näkivät Jeesuksen nousevan taivaaseen niin hän myös palaisi. Tuossa yhteydessä ei sanottu paikasta mitään vaan siis tavasta! Se tulisi olemaan pilvissä. Nämä antikristilliset TV-kanavien menestysteologit kun eivät Raamattuaan varmaan koskaan edes lue. He eivät tunne kirjoituksia! He vääntävät Raamatun ilmoitukset omaksi turmiokseen. Raamatussa on luvattu, että Jeesus tulee PILVISSÄ ja siellä me uskovat hänet kohtaamme. Mekin kohoamme yhdessä hetkessä pilviin ja saamme olla ikuisesti Jumalan kanssa. Tämä on se lupaus ja toivo mihin me lopunajan kristityt saamme uskoa.

Eli kuka sitten näiden TV-kameroiden eteen ilmestyy? Hän tulee olemaan tuo kauan odotettu ja kaivattu Anti-Kristus, mutta tietenkin hän kutsuu itseään Kristukseksi tai Kristus-tietoisuudeksi. Hän on tuo NEW AGE-uskontojen kaikki maailman uskonnot yhdistävä RAUHANRUHTINAS. Hän on niin säteilevä, ihana ja rakastava, että monet kristitytkin tulevat petetyiksi ja huijatuiksi. Älkää siis uskoko kun teille sanotaan, että Kristus täällä tai Kristus on tuolla. Kun Jeesus Kristus saapuu, kaikki silmät saavat hänet nähdä. Se on kuin tulenleimaus, joka näkyy idästä länteen. Nykyteknologian hologrammitekniikalla voidaan tosin taivaalle jo heijastaa vaikka millaisia "eläviä kuvia". Niinhän se sanakin sanoo, että peto kykenee antamaan kuvalle suun joka puhuu herjaavia sanoja - saa siis pedon kuvan elämään. Tämä on ennustettu jo Danielin kirjassa vanhassa testamentissa. Peto muuttaa ajat ja lain. Kun laittomuus pääsee valtaan,  ilmestyy tuo laittomuuden ihminen - Anti-Kristus. Laittomuus on juuri tätä karismaattista kristillisyyttä,  kun heilutaan kaikenlaisten henkien ja voimien riepoteltavana ja odotetaan, että tässä ajassa ja nyt saadaan kaikki rikkaudet, autot, talot ja parantumisihmeet - KULKEMATTA JEESUKSEN JALANJÄLJISSÄ.

Jeesuksen seuraajat ovat niitä maan hiljaisia, jotka lukevat yötä päivää Jumalan lakia eli Jumalan Sanaa. He antavat tuon sanan vaikuttaa sydämessään tahtomista ja tekemistä. He ovat nöyriä ja suostuvat kärsimyksiin Jeesuksen kanssa. Heidän päälleen syljetään ja heitä vainotaan Jeesuksen sanan ja todistuksen tähden. He eivät välitä tämän maailman rikkauksista sillä heillä on talletettuna aarre taivaassa. He ovat sanantekijöitä eikä vain sen kuulijoita! He tekevät mitä Herra Jeesus heiltä pyytää. Heidän mielissään ja sydämissään ei ole tämän maailman korkeus ja silmäinpyyntö vaan he ovat täynnä Jumalan rauhaa ja rakkautta.

http://www.christianpost.com/news/christian-broadcasters-cameras-trained-on-mount-of-olives-to-capture-christs-return-82633/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti