lauantai 22. marraskuuta 2014

Hyvä sivusto tutustua uuteen maailmanjärjestykseen

Uusi maailmanjärjestys eli New World Order on maailman historian petollisin hanke. Sen taustalla on suuri unelma perustaa maan päälle oligarkisesti maailman valtaeliitin johtama maailmanhallitus, jonka alaisuudessa toimii oma maailmanarmeija. Kaikkialla maailmassa toimisi yksi ja sama valuutta.

Ketkä ovat nuo maailman valtaeliittiin kuuluvat henkilöt, tahot ja organisaatiot. Kannattaa lukea tohtori John Colemanin Conspirator's Hierarchy.


Britannian kuninkaalliset kuuluvat tähän valtaeliittiin. Koko Lontoon kaupunki on käytännössä kuin yksityisomisteinen oma valtionsa, jonka otti taloudelliseen hallintaansa Rothschildin pankkiirisuku Napoleonin sotien loppurutistuksessa. 
Suosittelen tutustumista sivustoon Three World Wars. Tarkastelin sivuston historiatietoja. Voin vakuuttaa asiatiedot oikeiksi sillä kokemuksella mitä minulla on näistä asioista. Olen valtiotieteiden maisteri pääaineena poliittinen historia. Moni ei tietenkään halua uskoa, että tämä uuden maailmanjärjestyksen agenda olisi totetumassa silmiemme edessä päivä päivältä kohden ennalta suunniteltua päämäärää. Kolmas maailmansota tullaan käymään judeo-kristillisen maailman ja arabien välillä. Tätä arabit vs. Israel -konfliktia rakennetaan jatkuvasti. Vapaamuurari Albert Pike ja Giuseppe Mazzini loivat jo 1800-luvulla suunnitelman kolminäytöksiseen maailmansotaan. Kaksi osaa on jo käyty - täsmälleen käsikirjoituksen mukaan. Maailman valtaeliitin oma historioitsija Harvardin yliopistosta nimeltä Samuel P. Huntington kirjoitti kirjassaan 
Clash of Civiliazations, että jännitteet judeo-kristillisen maailman ja arabivaltioiden tulevat kasvamaan, koska arabit alkavat herätä ja yhdistyä. En yhtään ihmettele etteivätkö arabit todella heräisi! Ihan niin kuin isku kaksoistorneihin 911 olisi tehty aivan tahallisesti niin huonosti, että varmasti jäisi tarpeeksi todisteita siitä, että kaiken takana olisikin ollut Israel ja juutalaiset! Tällä kaikeilla lavastamisella haetaan selkeästi vastakkainasettelua juuri arbien ja juutalaisten välillä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti