perjantai 21. marraskuuta 2014

Hologrammitekniikka on jo tätä päivääHologrammitekniikka on jo niin pitkällä, että ihmisiä voidaan vaikka huijata. Tämä video on kuvattu jossain ostoskeskuksessa. Tämä tietenkin näyttää ja tuntuu viihteeltä, mutta tuota tekniikkaa voidaan myös käyttää ihmiskuntaa vastaan. Tässä videossa viitataan, että jonkinlainen alienien, avaruusolioiden saapuminen maahan voitaisiin toteuttaa juuri hologrammitekniikalla. 


John F. Kennedyn aikaan valtaeliitti kirjoitti Ironmountain report-nimisen raportin, jossa pohdiskeltiin erilaisia vaihtoehtoja alistaa ihmiskunta yhden maailmanhallituksen alaisuuteen eli yhdistymään yhden hallituksen alle. Mikään maa tuskin luovuttaisi itsemääräämisoikeuttaan vapaahetoisesti millekään ulkopuoliselle taholle. Ironmountain-raportissa todettiin, että mikäli koko ihmiskuntaa uhkaisi jokin ulkovaruudesta peräisin oleva uhka, maailma yhdistyisi tuon ulkoisen uhan  edessä ja luovuttaisi suvereniteettinsa.
Kuten tässä hauskasta videosta voidaan todeta, hologrammit eivät ole materiaa, vaan niiden "läpi voidaan kävellä".  Japanilaiset sen sijaan ovat jo kehitelleet kosketeltavia hologrammeja.
Mistä me sitten tulevaisuudessa voimme tietää, mikä on totta ja mikä ei? 
Ufothan toki ovat jo todellisuutta, koska ne ovat NASA:n kehittelemiä lentäviä lautasia. 
Niitä ei siis ole pakko feikata. NASA:n avaruusohjelma eri Apollo-lentoineen oli vain peiteoperaatioita todelliselle teknologialle, jota kulisseissa kehiteltiin. Ihminen ei ole käynyt kuussa. Se on ihan selvä asia, että elokuvaohjaaja Stanley Kubrick ohjasi nuo ns. Apollo-lennot  ja ne kuvattiin Nevadan tai New Mexicon aavikoilla. Osa kuvauksista tapahtui studiossa. Kuvaustekniikka ja trikkikuvaus tai kuvamanipulaatio oli tuolloin vuosikymmeniö sitten vielä ehkä lapsen kengissä, kun Neil Armstrongin ja Buzz Aldrichin selässä vilahtaa silloin tällöin vaijerit, joiden varassa he todellisuudessa pomppivat. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti