sunnuntai 18. toukokuuta 2014

MALESIAN LENTO MH370 ON DIEGO GARCIASSA JA HYÖDYN SAAJA ON JACOB ROTHSCHILD

Joidenkin tietojen mukaan kone olisi syöksynyt Intian valtamereen, mutta konetta ei ole löytynyt. Vain koneen osia on löytynyt merestä, mutta minun mielestäni ne eivät vahvista, että kone olisi todellisuudessa syöksynyt mereen. Tuskin konetta tulee löytymäänkään meren pohjasta. Todennäköisesti koneen osia on pudoteltu mereen harhautustarkoituksessa, jotta etsinnät saadaan loppumaan.

http://www.theepochtimes.com/n3/667388-missing-plane-found-nope-experts-say-malaysia-airlines-flight-mh-370-wont-be-found-for-a-while/

Freelance-journalisti Jim Stonen mukaan Malesian lennolla mukana ollut IBM-työntekijä Philip Wood onnistui piilottamaan iphone 5 takapuoleensa, kun kaappaajat ottivat koneen haltuunsa. Matkustajat huumattiin ja silmät sidottiin. Sen jälkeen kone lennettiin Yhdysvaltain tukikohtaan Diego Garciaan. Tukikohdassa Wood laitettiin selliin, mutta hänen onnistui näpytellä viesti, johon hän nappasi kuvan, joka oli hämärässä sellissä ihan musta, mutta iphone tietenkin pystyi paikallistamaan kuvan ottopaikan ja ajankohdan. Tämä oli vain muutama tunti siitä, kun kone oli mystisesti kadonnut tutkakuvista. Koneen lentäminen Diego Garciaan Malediivien lähelle ei vie kauan.

Tätä teoriaa puoltaa se, että malediivilaiset ilmoittivat samaan aikaan nähneensä matalalla kovaa lentäneen malesialaisen koneen. Meteli oli ollut kova ja se oli huolestuttanut saaren asukkaita. Nämä Malediivien poliisille tehdyt ilmoitukset eivät johtaneet jatkotoimenpiteisiin, mikä osoittaa sen, että koneen kaappauksessa ja sen peittelyssä ovat mukana hyvin korkeat tahot. http://www.independent.ie/world-news/asia-pacific/missing-malaysian-flight-mh370-maldives-islanders-saw-low-flying-plane-30102740.html


Malesian lentoyhtiön omistaa Rothschsildien pankkiirisuku. Malesialainen lentäjä oli harjoitellut lentosimulaattorilla laskeutumista erilaisiin kohteisiin mukaan lukien Diego Garcian lentokenttä. Tämän tiedon löysi FBI ottaessaan lentäjän kotoa löydetyn tietokoneen haltuunsa. Lentäjä oli siis ainakin juonessa mukana jo etukäteen.


Malediivien viranomaiset lehdistötilaisuudessa
tiedottamassa tästä tapauksesta.

Mikä on ollut kaappauksen motiivi? Lentokoneessa oli Freescale-yhtiön 20 insinööriä, joista neljällä oli yhtiön kanssa vetämässä Yhdysvalloissa patenttihakemus mikrosiruaseteknolgiaan liittyvästä keksinnöstä. Kun nuo neljä patentinhakijaa katosivat /kuolivat patenttihakemus raukesi ja edunsaajaksi jäi yksin tuo yhtiö eli Freescale, joka puolestaan on Blackstone-sijoitusyhtiön omistuksessa ja joka puolestaan on Jacob Rothschildin hallinnassa. Valtamediat ovat näiden valtaherrojen ja suuren rahan omistuksessa, joten mitään tällaisia paljastuksia ei löydy niistä. Se siitä vapaasta lehdistöstä. Mediat ovat nykyään anglo-amerikkalaisen valtaverkoston mielipiteenmuokkausta varten. Meitä ohjaillaan olemaan tietämättä mitään kovin olennaista.

Piirretyissä ja elokuvissa nähtiin jo vuosia aikaisemmin tuo päivämäärä 911, joten on selvää, että iskut oli suunniteltu jo etukäteen. Aivan kuten 9/11-iskut kaksoistorneihin oli näin "subliminaalisesti" tiedotettu ympäri maailman, aivan samoin tuo luku 370 ja kolmoissakara Trident (Malesian lentoyhtiön tunnus) on näkynyt erilaisissa elokuvissa jo vuosien ajan.
Tässä allaolevassa linkissä on video, jossa kerrotaan myös nefilimeistä eli muinaisista jättiläisistä.
https://www.youtube.com/watch?v=s83uNSDqmEM

 
 Lähteet:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2584123/Revealed-Malaysian-Airlines-pilot-high-security-US-base-Diego-Garcia-programmed-homemade-flight-simulator-deleted-data-just-taking-control-missing-plane.html


http://nesaranews.blogspot.fi/2014/03/hijacked-flight-370-passenger-sent.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti