sunnuntai 18. toukokuuta 2014

IRANISSA EI OLE YDINASEITA VAAN ILMAISTA ENERGIAA

Jo jonkin aikaa on ollut tiedossa, että iranilainen Keshe on keksinyt ilmaisen energialähteen, joka ei suinkaa ole ydinenergiaa. Meille on uskoteltu, että fossiiliset polttoaineet ovat ainoa käyttökelpoinen energialähde. Sen hinta on puolestaan saatu manipuloitua korkeuksiin, kun on uskoteltu, että se on ehtyvä luonnonvara. Yhdysvalloissa öljymiljonääriksi itsensä 1800-luvulla tehtaillut John D. Rockefeller perusti Standard Oilin ja ajoi juonittelemalla muut markkinoilta. Rockefeller osti rahoillaan käytännössä kaikki poliitikot ja pystyi vaikuttamaan yliopistolliseen tutkimukseen rahoittamalla myös tutkimusta. Chigagon yliopisto on perustettu Rockefellerin rahoituksella. Rockefeller vaikutti myös mm. opettajankoulutukseen, koska hänen toimestaan perustettiin General Education Board ja näin ollen koululaitoksessa alettiin toteuttaa John Deweyn johdolla progressiivista opetusta, jossa ei tavoitteena enää ollut analyyttisen älykkyyden hiominen vaan toiminnallisuus - ehkä myös suhteellisuus. Totuudesta viis, kunhan se vaan palvelee hallitsevan eliitin etuja...

Rockefeller onnistui luomaan sellaisen valheen, että raakaöljyn muodostuminen vaatii miljoonia vuosia ja että öljy olisi muodostunut kovassa paineessa planktonista ja eläinjätteestä. Koska öljyn muodostuminen vie niin tuthottoman kauan aikaa, olisi hyvin luonnollista, että se myös jonain päivänä loppuisi. Näin ei kuitenkaan ole. Öljy on uusiutuva luonnonvara. Nykyäänhän jo tiedetään, että öljyä voidaan valmistaa jätteistä muutamassa tunnissa! Tai itseasiassa tanskalaiset ovat tehneet sen puolessa tunnissa Tieteen Kuvalehden (28.10.2013) mukaan.
http://tieku.fi/tekniikka/liikenne/oljy-painekeitin-tuottaa-oljya-vain-puolessa-tunnissa

Vaikka öljyntuotanto onkin nykyään yksinkertaista, öljyn kulutusta tosin olisi syytä laskea, koska se saastuttaa luontoa.
John D. Rockefeller


http://educate-yourself.org/cn/oilnotfossilbfuel29sep05.shtml

Rockefeller kuuluu maailman rikkaimpiin sukuihin. Rockefellerien kanssa Euroopan ja Yhdysvaltain finanssialan huipulle kipusi myös J.P. Morgan. Pahaksi onneksi näihin aikoihin eli 1900-luvun alussa huipputiedemies Nicola Tesla esitteli Morganille keksintöjään. Morgan osti Teslan patentit ja salasi keksinnnöt. Tesla oli nimittäin keksinyt antigravitaation periaatteen eli sen miten maanvetovoima voidaan syrjäyttää. Tesla löysi sähkömagentismin ja sitä kautta ilmaisen energialähteen. Tesla kehitteli kulkuvälinettä, joka käyttäisi tätä ilmaista energiaa hyväkseen. Eikö ole ihan selvää, että jos Teslan keksinnöt olisivat tulleet julkisiksi, öljystä riippuvat ihmiset ja teollosuudenalat olisivat tehneet öljyalan ja siitä rikkautta ja vaikutusvaltaa ammentavat tahot täysin turhiksi. Joten on luonnollista, että nuo öljymiljonäärit ja heidän kanssaan toimivat pankkiirit päättivät salata nämä Teslan keksinnöt. Hallitsemalla tieteellistä tutkimusta rahoituksen ja painostuksen keinoin, tätä Teslan tutkimaa aihetta ei ole milloinkaan annettu tutkia ja tuoda sitä julkisuuteen.

Nyt näyttää siltä, että salaisuuksien verho alkaa raottua. Keshe -säätiö on kaikesta painostuksesta ja tappouhkauksista huolimatta päättänyt tuoda kaikelle maailmalle tiedoksi tämän plasmaenergiaan perustuvan uuden energian. Keshe on iranilainen ja Iranin hallitus on päättänty tukea ja käyttää tätä tutkimusta. Tässäkö on se syy minkä takia länsimediat (joiden omistajina ovat Rockefellerit, Rothschildit, Morganit ja kumppanit) ovat päättäneet hyökätä Iraniin? Jo vuosien ajan länsimediassa on tuotu esille, että Iranissa olisi ydinaseita. Olisiko oikeampi syy, että Iranilla on hallussaan jotain paljon mullistavampaa?

Keshen mukaan tällä sähkömagnettisella plasmageneraattorilla voidaan tuottaa materiaa, energiaa, ruokaa, neutraloida radioaktiivisuus ja parantaa kaikki sairaudet.
 http://www.keshefoundation.org/

Jos tämä on totta niin toivottavasti emme törmäile kun liitelemme näillä vekottomilla taivaalla...

Kuullostaa siltä, että Keshe on löytänyt varsinaisen Sammon. Ovatkohan nuo muinaiset legendat kuten Kalevalassammekin on kuvattu, kertomusta siitä, että joskus muinoin ihmiskunta ehkä niiden Annunnakien aikana tiesivät jotain enemmän.

Iran oli ennen vuotta 1979 Persia, jota hallitsi shaahi nimeltä Rezla Pahlavi, mutta hän alkoi arvostella anglo-amerikkalaista siionistista valtaverkostoa ja kuinkas siinä sitten kävikään?
Hän tilasi tällä tavalla maahansa vallankumouksen. CIA koulutti Ranskassa tähän tehtävään Ajatollah Khomeinin, joka sai aikaan sen, että Khomeini nousi valtaan. Samaan aikaan Irakiin nostettiin toinen diktaattori nimeltä Saddam Hussein. Anglo-amerikkalainen siionistinen eliitti, joka tukee kaikin tavoin Israelia, keksi oivallisen keinon heikentää molempia muslimimaita - Irania ja Irakia. Nämä kaksi valtiota kävivät uuvuttavaa sotaa koko 1980-luvun ajan. Länsimaat tukivat Irakia ja Neuvostoliitto tuki Irania. Ihmisiä kuoli ja asekauppiaat rikastuivat. Isoisäni oli ollut koko ikänsä Tampereella Tampellan terästehtaalla työkaluhiojana. Hän oli viisas ja älykäs mies. Olin 1980-luvun alussa vasta n. 10-vuotias. Isoisäni oli juuri jäänyt eläkkeelle tuosta tehtaasta. Hänellä oli ollut aikaa tehtaalla miettiä ja tutkia asioita. Hän kertoi minulle omia pohdintojaan. Tampella oli suomalainen valtionyritys, jonka ei kuulu osallistua mihinkään laittomaan toimintaan kuten asekauppoihin. Isoisäni kertoi, että ne työkalut, joita hän hioi, olivat aseiden osia ja että niiden määränpää oli Lähi-itä. Isoisäni sanoi, että juutalainen Zabludovic rikastui rikastumistaan näillä asekaupoilla ja että suomalaiset poliitikot oli voideltu rahalla hiljaisiksi. Suomalaisten insinöörien kehittelemät kranaatinheittimet ja aseteknologia vuodettiin Zabludovicin toimesta israelilaiselle yhtiölle ja sieltä suomalaisten kehittämällä know how'lla on tahkottu rahaa Israelille. Zabludovicista tuli näillä konsteilla maailman rikkaimpiin kuuluva suku.

Yhdysvaltain ulkopolitiikkaa ohjailee hyvin voimakas ja vaikutusvaltainen Israel-lobby. Israelin valtio syntyi kabbalistisen Rothschildin juutalaissuvun rahoituksella ja kaikella myötävaikutuksella. Luin politiikan tutkijoiden Stephen Waltin ja John Mersheimerin kirjan The Israel-lobby heti sen ilmestyttyä vuonna 2006. Se on erittäin vaikuttava ja asiantunteva, silmiä avaava teos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti