torstai 15. toukokuuta 2014

ANGELA MERKEL HITLERIN TYTÄR?


Näin väittää vaihtoehtomediana toimiva sivusto nimeltä Pironamakasiini:
Tässä alla on tuolta sivustolta kaapattu teksti. Kyseisessä jutussa ei ole mainittu kirjoittajaa, joten en tiedä kenelle kunnia kuuluu. Kirjoitus on sinänsä taitavasti laadittu, joten ajattelin liittää tuohon kirjoitukseen lähdetietoja. Tarkastelen, että onko kirjoitus historiatietojen osalta edes minkään lähteen nojalla todennettavissa. Myös muita tarpeellisia ja täydentäviä tietoja on lisätty minun toimestani.

Väite Angela Merkelistä on kuitenkin hurja. Siinä mielessä allaoleva kirjoitus on ristiriitainen, että Gregg Hallet on puolestaan todennut sen, että Hitler koulutettiin tehtäväänsä Tavistock Instituutissa Englannissa. Tuo kyseinen mielenhallintaan perehtynyt instituutti kykeni aivopesemään ja pirstaloimaan ihmismielen sellaiseksi, että aivopesty toimii kuin tehtäväänsä ohjelmoitu robotti. Hitler koulutettiin ilmeisesti myös erittäin taitavaksi puhujaksi. Jo Hitlerin aikaan Englannissakin tunnettiin Mesmerin kehittämä hypnoosi eli mesmerismi.

STASIN ja KGB:n salaiset arkistot paljastavat: Angela Merkel on keinohedelmöityksen tulos- ja itsensä HITLERIN TYTÄR!

Tiedoksi, että Pironamakasiinin teksti on käännetty suoraan lähteestä: http://dublinsmickdotcom.wordpress.com/2013/10/17/angela-merkel-hitlers-daughter-the-secret-stasi-files-and-artificial-insemination/ 

Tuossa lähteessä kirjoittaja on tuntematon. Lieneekö fabrikoitu eli tekaistu juttu? Mielenkiintoinen kuitenkin.
Angela Merkeliltä käy luontevasti isukin heil-tervehdys.
Angela Merkeliltä käy luontevasti isänsä lanseeraama heil-tervehdys.
Hiljattain paljastuneiden KGB:n ja Stasin dokumenttien mukaan Angela Merkel syntyi 20. 4 1954 ja hänen syntymäänsä liittyvät yksityiskohdat olivat saksalaisen lääkärin Klaus Klaubergin tiedossa. Klauberg oli yksi Neuvostoliiton tuomioistuimen tuomitsemista ja vangitsemista ”natsitohtoreista”. Kun kommunistit huomasivat Klaubergin tiedemiestaidot hyödyllisiksi, hänet vapautettiin seitsemän vankeusvuoden jälkeen. Klaus Klauberg oli keinotekoisen hedelmöityksen uranuurtajia. Kommunistit kiinnostuivat Klaubergista todenteolla saatuaan selville, että tämä oli jäädyttänyt ja varastoinut Adolf Hitlerin spermaa. Kommunistihallinnon pimeät voimat päättivät yrittää keinohedelmöittää Hitlerin jälkeläisiä, epäilemättä pimeisiin ja okkultistisiin tarkoituksiin.
 • Tällainen väite Klaubergista olemassaolosta tai Stasin /KGB:n asiakirjoista ei ole muuta kuin netissä liikkuvaa huhua...

Olihan Hitlerin salainen isoisä Wienissä asuva ja työskentelevä pankkiiri Rotschild, jonka taloutta Hitlerin nuori, tuleva isoäiti hoiti tullessaan raskaaksi.
 • Gregg Hallet ja moni muukin on tätä asia tutkinut ja tässä väitteessä saataa olla jokin totuuspohja. Hitler ilmeisesti sai itsekin tietää tämän totuuden ja yritti salata asian. Ottaessaan Itäavallan haltuunsa Hitler yritti saada jotain asiaan liittyviä asiakirjoja haltuunsa, mutta ei löytänyt niitä.
Merkelillä on myös samanlainen tapa muodostaa käsimerkkejä kuin biologisella isällään Hitlerillä. Kyseessä saatananpalvojien käyttämä käsimerkki. Useimmat poliitikot käyttävät ns. sarvimerkkiä, mikä on ollut erityisesti George Bushin suosiossa. Ks.artikkeli "Mitä yhteistä on Merkelilla, Ahmayedilla ja muilla poliitikoilla?"
Merkelillä on myös samanlainen tapa muodostaa käsimerkkejä kuin biologisella isällään Hitlerillä. Kyseessä saatananpalvojien käyttämä käsimerkki. Useimmat poliitikot käyttävät ns. sarvimerkkiä, mikä on ollut erityisesti George Bushin suosiossa. Ks. artikkeli “Mitä yhteistä on Merkelilla, Ahmayedilla ja muilla poliitikoilla?” http://pirona.fi/?p=241
 

HOLOKAUSTIVALHEET?

Revisionistinen historiatutkimus on monin tavoin yrittänyt osoittaa, että holokaustia ei tapahtunut tai jos tapahtuikin, uhrien määrää on liioiteltu.  Pironamakasiinin artikkelin mukaan holokaustivalheesta on lukuisia todisteita ja sen paikkaansapitämättömyys on todistettu usean tiedemiehen, historioitsijan ja asiantuntijan voimin, sitä käytettiin propagandamaisesti hyväksi Palestiinan saamiseksi juutalaisille. Artikkelissa ei mainita yhtään historioitsijaa, mutta tutkimusteni mukaan tällaisia henkilöitä eli "holokaustin kieltäjiä" : Michael A. Hoffmann, David , joka on valkoisten ylivaltaa korostava, Ted Pike on konservatiivi, Henry Makow.

 • Monet "holokaustin kieltäjät" ja kristityt, jotka eivät kumarra Israelin valtiota ja siionismia, todetaan aika nopeasti äärioikeistolaisiksi. Tästä pitää huolen Anti-Defamation League eli ADL, joka toimii Yhdysvalloissa. Se valvoo juutalaisten oikeuksia. Brittiläisessä tiedustelupalvelussa MI5 Ian Flemingin kanssa samaan aikaan toiminut tohtori John Coleman, joka on kirjoittanut teoksen The Committee of 300, on puolestaan todennut, että ADL on brittiläis-israelilaisen valta-akselin käsikassara, jolla kaikki vastustus nujerretaan. Ted Pike on ADL:n sivuston mukaan antisemiitti ja vaarallinen juonittelija.
 • http://archive.adl.org/learn/ext_us/pike/tactics.html?LEARN_Cat=Extremism&LEARN_Cat=Extremism&LEARN_SubCat=Extremism_in_America&xpicked=2&item=tp

Merkel on kuin ilmetty isoäitinsä, joka oli Hitlerin äiti.
Merkel on kuin ilmetty isoäitinsä, joka oli Hitlerin äiti.

Merkelin tarina on erikoinen ja varsin kummallinen, jos se on ylipäätään edes totta. Näin tarina kuitenkin Klaubergin osalta tämän legendan mukaan jatkui:
Kommunistien ja Klaubergin keinohedelmöitysprojekti eteni hyvää vahtia.
Klaubeg toi Hitlerin vaimon Eva Braunin sisaren Itä-Saksaan ja tuloksena projektista syntyi -ANGELA MERKEL! Keinohedelmöitys ja synnytys toteutettiin kunnioittaen isukin syntymäpäivää 20.4 (1889), mikä on sama kuin Angelan, 20. 4 (1954). Angela tuli tutuksi roomalaiskatolisen kirkon toiminnan kanssa sen Itä-Saksan luterilaisen kirkon kanssa pitämien yhteyksien johdosta. Kun saksalainen (juutalainen) saisi roomalaiskatolisen kirkon paaviuden, Angela Merkelistä tulisi Saksan kansleri, aivan kuten isästäänkin aikoinaan. Vihdoin 20.4 2005 ashkenazi Joseph Ratzingerista tuli paavi Benedictus XVI, täsmälleen Hitlerin 116. syntymäpäivänä. Samana vuonna 22. marraskuuta Angela Merkel valittiin Saksan kansleriksi. 22. 11 oli myös Charles Darwinin “Lajien synnyn” vuosipäivä. Evoluutioteoria on todistettu vapaamuurarien agendaksi, jolla ei ole tieteellisiä perusteita. Vatikaanin ja paavin shokeeraavista taustoista enemmän sivulla http://pirona.fi/?p=1986
Angela Merkel oli nuoruudessaan DDR:ssä kommunistisen nuorisojärjeston agitaatiosta ja propagandasta vastaava virkailija. Hän liittyi- yllättäen- Saksan kristillisdemokraatteihin Saksojen yhdistyttyä ja nousi vain vuosi sen jälkeen Saksan kabinettiin.

Angela Merkel on myös juutalaisen vapaamuurarien kattojärjestön B´nai B´rithin jäsen. Järjestön sääntöjen mukaan sen jäseneksi voi tulla vain juutalainen.
Merkel saapumassa erääseen logiansa tilaisuuteen Marriot-hotelliin.
Merkel saapumassa erääseen logiansa tilaisuuteen Marriot-hotelliin.
Angela Merkel on usein nähty vieras juutalaisten vapaamuurarijärjestön juhlallisuuksissa. Hän saapui mm. Marriott Hotelliin, joka sijaitsee Potsdamer Platzalla Berliinissä 11. maaliskuuta 2008. Marriot-hotellissa pidetyssä tilaisuudessa Angela Merkel, Saksan liittotasavallan kansleri ja juutalainen vapaamuurari, vastaanotti kultaisen ansiomerkin, B’nai B’rith Europe Award of Merit:in, mikä on järjestön korkein kunnianosoitus on Euroopassa. Merkel sai sen palveltuaan juutalaisjärjestöä” erinomaisesti”.  Merkelin osallistuminen B'nai B'rith loosin kokouksiin on vahvistettavissa kyseisen järjestön ylläpitämältä kotisivuilta. http://www.bnaibritheurope.org/bbe/content/view/596/121/lang,en/

Merkelin politiikka on ollut suuryrityksiä ja -pankkeja suosivaa. Lisäksi monessa Euroopan maassa on säädetty lakeja, jotka kieltävät holokaustin kritisoimisen tai sen kyseenalaistavien todisteiden esittämisen. Vallassaolijoiden tavoitteena on ollut kaikenlaisen terveen, älyllisen ja tieteellisesti perustellun kriittisen keskustelun tukahduttaminen.

On kiistaton tosiasia, että Angela Merkel nousi tuntemattomuudesta valtaan aivan kuten isänsä Hitler aikoinaan. Franklin Roosevelt sanoi: “Presidents are not elected, they are are selected“.
Merkel nuorempana.
Merkel nuorempana.
Hän myös totesi, että politiikassa mikään ei tapahdu sattumalta. Angela Merkelkin on valittu asemaansa salaisen taustansa vuoksi, aivan kuten isänsä Hitler valittiin päärooliin yhteen suurimmista ja irvokkaimmista näytelmistä, jonka loppuosat ovat vielä näkemättä. Merkelistä, ei niin älykkäältä eikä niin karismaattiselta vaikuttavasta tuntemattomuudesta tuli Euroopan voimakkaimman valtion johtaja, liittokansleri ja Euroopan unionin puheenjohtaja. Mikä hämmästyttävintä, kannatuslukujensa ollessa minimaaliset jo vuosikausia, tämä liittovaltiokehitystä fanaattisesti ajava epädemokraattinen ja mitäänsanomaton poliitikko jatkaa vallankahvassa kuin siihen liimattuna.
Yksi mielenkiintoinen seikka on, että liittokansleri Angela Merkelillä on epätavallinen pakkomielle Wagnerin teoksia kohtaan. Hän teki pakkomielteensä tunnetuksi sanomalehti Frankfurter Allgemeine Zeitungin haastattelussa heinäkuussa 2005. Wagner kirjoitti surullisen teoksen nimeltään Parsifal, joka on puhtaasti okkultistinen ja demoninen. Parsifal oli myös Adolf Hitlerin suosikki. Hitler totesi aikoinaan, ettäWagnerin musiikki valloitti hänen mielensä. Angela Merkel, kuten Adolf Hitler, on syvästi lumoutunut Wagnerin Ride of Valkries-sävellyksestä. Valkyyriat olivat vähäisiä feminiinistä jumalia tai haltijattaria, jotka ratsastivat kaikkien taisteluiden läpi keräten parhaimmat ja kuljettivat ne pois paikkaan nimeltä Valhalla missä he odottivat liittyneinä Odinin, vanhan skandinaavisen jumalan joukkoihin viimeistä taistelua varten.

Merkelin isoisä Alois
Alois Hitler
Alois Hitler
Adolf Hitlerin isä Alois, joka siis oli Wienissä toimivan pankkiiri Rothschildin salainen poika, valitsi Adolfin kummiksi juutalaisen Herr Pintzin. Teko olisi tutkija Langerin mukaan ollut poikkeava tuon ajan Itävallassa, ellei Alois Hitler olisi tuntenut jonkinlaista sukulaisuutta juutalaisiin. Pintzin juutalaisuus on yritetty kyseenalaistaa sen perusteella, että seudulla ei asunut pysyvästi juutalaisia 1400-luvulta peräisin olevan säädöksen takia. Saksassa ja Itävallassa asui kuitenkin siihenkin aikaan miljoonia juutalaisia. Adolf Hitler syntyi Aloisin kolmennelle vaimolle.
Alois Hitler oli luonteeltaan kova, tiukkaan kuriin ja järjestykseen uskova väkivaltainen mies. Katkeroitunut ja ajan myötä alkoholisoitunut Alois pieksi vaimoaan ja perhettään usein pienimmistäkin syistä. Adolfistakin kasvoi vinoutunut luonne väkivältaisen ja brutaalin isänsä käytöksen takia. Perimällä saattoi olla myös osuutta Hitlerin epävakaaseen luonteeseen.
1908 Hitler muutti Wieniin. Siellä hän jätti vastaamatta kutsuntoihin kolmeen eri otteeseen, viimeisen kerran vuonna 1912. Hitlerin täytyi lopulta saman vuoden toukokuussa jättää Wien ja muuttaa Muncheniin välttyäkseen asepalvelulta. Marraskuussa hänet julistettiin sotilaskarkuriksi.
Hitlerin hyvä ystävä ja huonekaveri Wienin vuosina oli Gustl Kubisek. Kubisekin mukaan “Hitler ei koskaan lukenut, ei koskaan käynyt kirjastossa ja hänen vitsinsä olivat hirveitä!”
Hitlerin kirjoittamaksi sanottu Taisteluni (Mein Kampf ) oli todellisuudessa jesuiittapappi Staempflen tuotos. Miten koulussa keskinkertaisesti pärjännyt Hitler, joka ei koskaan edes lukenut mitään, voisikaan yhtäkkiä kirjoittaa julkaisukelpoisen kirjan?

Jesuiittajärjestön perusti kryptojuutalainen Ignatius Lloyola vuonna 1543, tarkoituksenaan soluttaa kryptojuutalaiset jesuiitat katolisen kirkon palvelukseen ja tuhota se sisältäkäsin. Roomalaiskatolisen kirkon lukuisat pedofiilitapaukset juontavat juurensa jesuiittojen salaisesta tavoitteesta mädättää kirkko. Espanjassa oli ja on lukuisia näennäisesti kristinuskoon kääntyneitä sukuja, jotka, voidakseen jäädä Espanjaan, joutuivat omaksumaan ainakin näennäisesti kristinuskon. Espanjassa käännynnäisiä kutsuttiin marranoiksi eli sioiksi.
Hitlerin "vankila" Lenzburgin linna, jossa Hitler vietti viisi vuotta koulutuksessa tulevaa rooliaan varten.
Hitlerin “vankila”, Lenzburgin linna, jossa Hitler vietti viisi vuotta koulutuksessa tulevaa rooliaan varten.

Hitler ei koskaan ollut vankilassa
Virallisen historian mukaan Hitler joutui vankilaan viideksi vuodeksi poliittisen aktiviteettinsa vuoksi. Tuo “vankila” oli todellisuudessa Lenzburgin linna, ylellinen paikka, jossa Hitleriä koulutettiin tulevaa fuhrerin rooliaan varten. Linnan silloinen omistaja oli amerikanjuutalainen Lincoln Ellsworth, James Ellsworthin, pankkiirin ja Union National Bank of Chigacon hallituksen puheenjohtajan poika.

Itävallan kansleri Dollfussin asiakirjat, joiden vuoksi hänet murhattiin
Hitlerin noustua poliittiseksi tekijäksi Itävallan kansleri Dollfuss oli määrännyt tutkimaan hänen taustansa. Dollfussin saamat dokumentit paljastivat, että Hitlerin naimaton isoäiti Maria Anna Schicklgruber asui raskaaksi tulonsa aikoihin Wienissä pankkiiri Rothschildin talossa ja että tämä työskenteli siellä kotiapulaisena.


Natsi-Saksassa Hitlerin epäselvä sukutausta oli ”arka aihe”, eikä kansallissosialistinen media tuonut tätä esille.
Kun raskaus huomattiin, Maria Anna joutui jättämään työnsä ja muuttamaan takaisin kotiinsa Spitaliin, missä Alois syntyi. Hakiessaan syntymätodistusta Hitlerin isälle Aloisille tuore 42-vuotias äiti kieltäytyi mainitsemasta isän nimeä. Poika kirjattiin aviottomaksi lapseksi ja sai äitinsä sukunimen Schicklgruber. Hitler tiesi Dollfuss-dokumenttien olemassaolosta ja yritti saada ne itselleen. Dollfussin murhaamisesta huolimatta hän ei saanut paljastavia asiakirjoja haltuunsa. Dollfuss tiesi dokumenttien äärimmäisen arkaluontoisuuden ja hän oli piilottanut ne paikkaan, jonka tiesi vain yksi ihminen- Schussing. Nykyään asiakirjat ovat brittien salaisen palvelun huostassa.
Hitlerin sisko Paula oli henkisesti jälkeenjäänyt. Johtuen kahden vuosituhannen aikaisesta sisäsiittoisuudesta, juutalaisten keskuudessa esiintyy suhteessa enemmän jälkeenjääneisyyttä kuin muiden kansojen keskuudessa. Joka neljäs juutalainen kantaa jonkin perinnöllisen sairauden geeniä. Hitlerin toinen sisko oli Angela nimeltään ja Merkelin on todettu saaneen nimensä tätinsä mukaan. Angela oli ainoa sisar, jonka nimi mainittiin jesuiitta Staempflerin kirjoittamassa Mein Kampfissa. Hän työskenteli juutalaisten opiskelija-asuntolassa Wienissä ennen muuttamistaan Hitlerin taloudenhoitajaksi. 20. tammikuuta 1936 hän meni naimisiin saksanjuutalaisen Martin Hammitzschin kanssa.
 • Uusiseelantilainen Gregg Hallet alkoi tutkia Uuden-Seelannnin politiikkojen epäselviä ja laittomia yhteyksiä ja päätyikin Englantiin tutkimaan kuninkaallisia. Hallet oli ihmetellyt miten uusiseelantilainen poliitikko Helen Clark oli toiminut oman maansa etuja vastaan. Hallet havaitsi, että Clark oli koulutettu tehtäväänsä Englannin Tavistock instituutissa, joka on Englannin tiedustelupalvelun käsikassara. Hallet löysi tiedon, että myös Hitler oli saanut koulutuksensa samaisessa laitoksessa. Näin ollen Hitler toimi täysin anglo-amerikkalaisen talouspoliittisen eliitin ohjauksessa - tietoisesti vai tietämättään. Siinäpä vasta kysymys. John Colemanin mukaan toisen maailmansodan pommitukset ja operaatiot suunniteltiin juuri Tavistockissa. Saksan pommituksethan kohdistuivat lähestulkoon täysin siviiliväestöön. Saksa olisi minä hetkenä hyvänsä voinut miehittää Brittein saaret, mutta sitä se ei tehnyt. Onko sattumaa, että Hitlerkin tekee saman "virheen" kuin Napoleon edeltävällä vuosisadalla - että lähtee Venäjän sotaretkelle? Operaatio Barbarossa oli sekin suunniteltu Tavistockissa. Jopa Hitlerin omat kenraalit ihmettelivät kaikkia operaatioita idän suunnalla, kun niissä ei voitettu mitään. Oliko Leningradin piirityksenkin tavoitteena vain kansanmurha,  kun suuri joukko ihmisiä nääntyi nälkään!
Henry Makow on referoinut Halletin teoksen tähän tapaan:
 • Adolph Hitler oli Englannissa vuosina 1912-1913. Tätä väitettä puoltaa se, että Hitlerin velipuolen vaimo on kijoittanut tästä  muistelmissaan "The Memoirs of Bridget Hitler"(1979).  Monet Hitleristä kirjoittaneet historioitsijat kuten John Toland    ovat sivuuttaneet tämän hämmästyttävän huomion. Jos Hallet on oikeassa, niin saattaa olla varsin mahdollista, että John Toland ja kumppanit ovat syyllistyneet Hitleriä koskevan tiedon vääristelyyn. Halletin  mukaan Hitler vietti helmikuusta marraskuuhun vuonna  1912  Devonissa, jossa sijaitsi brittiläinen psykologiseen sodankäyntiin perehtynyt sotakoulu nimeltä Tavistock, jossa Hitler aivopestiin ja koulutettiin mielenhallintatekniikkaan. Sotakoneisto tarvitsi sotaa ja sellaisen käynnistämiseen tarvittiin kaksoisagentteja ja naruista vedeltäviä sätkynukkeja ja näille vastavoimaksi samanlaisia sätkynukkeja.
 • Hitlerin velipuolen vaimo kuvailee, että tuona aikana Englannissa Hitler luki saksankielisiä pamfletteja, joita vain ilmestyi jostain Hitlerille. Hallet uskoo, että ne olivat Tavistovkin koulutusmateriaalia. Hallett  tarkoittaa brittiläisillä illuminaatteja, jotka ovat masonistisia superrikkaita, jotka ovat rakentaneet kaikkialle ulottuvan yhteenkietoutuneen valtaverkoston. Valtaverkoston päämaja sijaitsee Lontoossa, mutta se käyttää  mitä tahansa valtiota tai ideologiaa saavuttaakseen haluamansa päämäärän eli rajattoman vallan.
 • Hallettin  väite antaa selityksen monille toisen maailmansodan historiallisille tapahtumille, jotka ovat jääneet hämmentämään jälkipolvia. Esimerkiksi miksi Hitler amtoi 335,000 liittoutuneen sotilaan päästä karkuun Dunkirkissä? Tällaisen eleen ajateltiin olleen Hitlerin pyrkimys miellyttää englantilaisia, jotta rauhanneuvottelut olisivat edistyneet. Natsien voittokulku Euroopassa oli kuin tyrmäysvoitto ensimmäisessä erässä. Illuminaattien tarkoituksena oli se, että sota jatkuu - eikä tarkoituksena tietenkään ollut,että Saksa voittaa.
 • Kesällä 1940 natsien sotilastiedustelupalvelun päällikkö amiraali Wilhelm Canaris käski Romanian ulkoministeri prinssi Michael Sturdzan olemaan osallistumatta sotaan, koska Englanti voittaisi sodan. Hän antoi tämän käskyn myös Espanjan diktaattori Francolle.
  ("Are World Wars Orchestrated?" http://www.savethemales.ca/000936.html)    
   
  Hallett'in teoria selittää myöskin sen, että Hitler, joka oli juutalaisvastainen, käyttäytyi ikäänkuin ei olisi ollenkaan tietoinen, että Rothschildn pankkiirisuku hallitsi Englanti ja Amerikkaa. (Katso, Hilaire Belloc, "The Jews" 1922). Jos Hitler olisi oikeasti halunnut nujertaa juutalaisten ylivallan, se olisi hyökännyt Englantiin eikä Venäjälle.
   
  Hallettin hypoteesi selittää sen 1) miksi Hitler kykeni laajentumaan Rhinin aleuella pelkäämättä, että länsivallat puuttuisi asiaan 2) miksi natsien sotakoneistoa rahoitti Englannin pankki sekä anglo-amerikkalainen illuminaattirahatrusti 3) miksi Hitler ei koskaan sulkenut kulkuyhteyttä Välimerelle Gibraltarilla ja miksi espanjalainen diktaattori Franco pysyi sodan ulkopuolella vaikka se oli natseille velkaa sisällissodan takia
  4) miksi I.G. Farben -tehtaat Frankfurtissa säilyivät pommituksilta ja niistä tuli CIA:n päämaja sodan jälkeen  5) miksi Englannin pankki antoi Hitlerille palkinnoksi Prahan valloituksesta tsekkien kultavarannot Lontoon pankista.      
 • Jos Japani todellisuudessa olisi ollut akselivaltojen puolella, se olisi hyökännyt Venäjälle yhdessä saksalaisten kanssa. Sen sijaan se hyökkäsi Yhdysvaltoja vastaan. Tosin japanilaisten sodankäyntiä ja koko taloutta rajoitti Yhdysvaltain asettama täydellinen kauppasaarto.
   
          
KUKA OLI HITER?        

 
Halletin mukaan Hitlerin isoisä oli Nathan Meyer Rothschild. Hitlerin isoäaiti, Maria Schickelgruber, oli palvelijana Rothschildin Wienin kartanossa, kun Hitlerin isä, Alois sai alkunsa. Hitlerin isoäiti sai elatusapua juutalaiselta liikemieheltä, joka oli ilmeisesti Rothschildin välikäsi. Hitlerin velipuolen vaimo, Bridget Hitler, kirjoittaa muistelmissaan Hitlerin siskon Paulan sanoneen: "Siitä lähtien kun [Adolf] aloitti rotulakien täytäntöönpanon, meillä ei ole enää isoisää. ("Memoirs," p. 175)    
 
Rothschildin pojan, Alois Hitlerin kolmas avioliitto, Klaran kanssa toi maailmaan Hitlerin. Alois oli hyvin väkivaltainen ja Hitleristä tuli epävakaa persoona, joka jo 18-vuotiaan asusteli Wienissä miesten majatalossa, joka siihen aikaan saattoi olla paikka miesten väliselle irtoseksille. Lothar Machtanin "The Hidden Hitler"(2001) mukaan Hitler olisi ollut homoseksuaali, jolla oli pitkä rikosrekisteri nuorten poikien ahdistelusta Wienissä ja Prahassa.
 
 
(Oma huomautukseni: Vaikka Hitleristä onkin haluttu tehdä tällä tavalla homoseksuaali pervertikko ja pedofiili, sanoisin, että kyseessä on katolisen kirkon ja vääränlaisen kasvatuksen aiheuttama vinoutuminen. Ei homoseksuaalisuus aiheuta pedofiliaa tai perverssiyttä.)
 
                 
IMPLICATIONS
 
 
History is unfolding according to the Illuminati's long-term plan. Wars are plotted decades in advance and orchestrated to achieve the destruction of nations and natural elites, depopulation, demoralization, and of course power and profit.
 
The super rich have organized themselves into a satanic cult to prey on mankind and to establish their permanent hegemony. Put yourself in the central bankers' shoes. The nations of the world owe you trillions based on money you printed for the cost of paper and ink. The only way to protect this "investment" is to establish a thinly disguised dictatorship, using sophisticated methods of social and mind control. This is the true meaning of the "War on Terror." It's not directed at "Muslim terrorists." It's directed at you and I.
 
According to Hallett, Joseph Stalin was another Illuminati "agent of war" who attended the Tavistock Psyche Ops training school in 1907. Clifford Shack has suggested that Stalin was also an illegitimate offspring of a Rothschild. http://www.geocities.com/cliff_shack/stalinrothschild.html
 
Hallett says Hitler's death was faked (a double was killed) and Hitler escaped to Barcelona where he lived until 1950, when he died of stomach cancer.
 
Greg Hallett is a maverick and his rambling book is full of repetition and digression. I wouldn't swear by any of Hallett's claims as yet. But he deserves our thanks for advancing an alternative view of history that while far- fetched is more plausible than what supposedly transpired. We should be able to entertain speculative views without feeling compelled to accept or reject them.
 
World War Two achieved all of the Illuminati's goals. Germany and Japan were turned into a wasteland. Sixty million people were slaughtered. The Jewish holocaust motivated Jews to establish the Rothschild's world government headquarters in Israel. Idealists and natural leaders on both sides were slaughtered. Nations were laden with debt. The United Nations rose like a phoenix from the ashes. Hiroshima cast a pall of terror over the world. The USSR was a superpower and controlled Eastern Europe. The stage was set for the next act...the Cold War.
 
Given the bleak outlook for humanity, there is a tendency to actually idealize Hitler as an opponent of central banker hegemony. Hallett's book is an important reminder that like Stalin and Mao, Hitler may have been an agent; and the Illuminati sponsor "enemies" in order to foment conflict, and keep humanity in its thrall.
 
---------
 
(This updated article first ran in Jan. 2006)
 
Henry Makow Ph.D. is the author of "Cruel Hoax: Feminism and the New World Order." (www.cruelhoax.ca) His articles can be found at his web site www.henrymakow.com He enjoys receiving your comments, some of which he posts on his site using first names only. hmakow@gmail.com


Vuonna 2005 uutisoitiin naisesta nimeltään “Aloisia V“, joka olisi kaasutettu kuoliaaksi 49-vuotiaana itävaltalaisessa mielisairaalassa 6. joulukuuta 1940. Teloituksen syynä oli natsi-Saksan käytäntö, jonka mukaan psyykkisesti sairaat, vammaiset, syntyperäisesti sokeat ja kuurot sekä vajaaälyiset surmattiin eutanasiaohjelmassa Aktion T4. Uutisen mukaan nainen olisi ollut Hitlerin pikkuserkku eli isotädin lapsenlapsi.
Adolf Hitlerin veli Alois, joka oli saanut nimensä isänsä mukaan, jätti perheensä ja muutti Pariisiin, jossa työskenteli tarjoilijana. Alois-veli, perheen mustalammas jätettiin perinnöttömäksi, hän sai vain lakisääteisen minimin vanhempiensa kuoltua. Veli meni sittemmin naimisiin irlantilaisen tytön kanssa ja sai pojan, William Patrick Hitlerin. Alois ja Adolf eivät olleet missään tekemisissä myöhemmin.
William Partrick Hitler (myöhemmin Stuart-Houston, 1911–1987) muutti äitinsä kanssa Long Islandiin New Yorkiin vuonna 1939 ja sai Yhdysvalloissa neljä poikaa vaimonsa Phyllisin kanssa: Alexander Adolf (s. 1950), Louis (s. 1952), Howard ja Brian (s. 1966). Howard kuoli auto-onnettomuudessa 1989, kaksi vuotta isänsä kuoleman jälkeen. Yksikään Williamin pojista ei ole vielä saanut lapsia ja he ovat viimeiset Hitlerin isän elossaolevat jälkeläiset. Alexander työskentelee sosiaalityöntekijänä ja Louisilla ja Brianilla on yhteinen maisemointiyritys. Veljekset ovat sopineet keskenään olevansa hankkimatta lapsia.

Raelialainen hakaristi yhdistettynä ns. "Daavidin tähteen".
Raelialainen hakaristi yhdistettynä ns. “Daavidin tähteen”.
Hitlerin Y-haploryhmä oli E1b1b1, mikä on yleinen juutalaisten, somalien ja berberien keskuudessa. Valkoisten eurooppalaisten keskuudessa sitä ei esiinny. Hitlerin salattu isoisä oli ashkenazi (edomiittitaustainen) juutalainen Rothschild, joten tämäkin outous saa luonnollisen selityksen. Hitler sympatisoi muutenkin juutalaisia. Mm. naziarmeijassa palveli ainakin 150 000 juutalaistaustaista sotilasta. Lisäksi monen korkea-arvoisen natsisotilaan perhe oli juutalainen. Rudof Hessin äiti oli juutalainen. Himmler ja Göbbels olivat juutalaisia, Eichmann oli juutalainen.. Itse asiassa voi sanoa, että koko ashkeNAZI- koneisto oli juutalainen. Raelialainen hakaristi sovitettuna “Daavidin tähteen” kuvaa hyvin natsismin ja edomiittijuutalaisten siionismin yhteyttä.
II maailmansodassa kärsivätkin eniten nimenomaan saksalaiset sotilaat ja siviilit, joita näännytettiin mm. nälkään miljoonittain.
 

Rothschildit agenttinsa juutalaispankkiiri Jacob Schiffin avulla olivat rahoittaneet bolshevikkien vallankumousta Venäjällä ja myös nuorta Stalinia tämän vallankumoushankkeissa. Stalin jopa työskenteli Rothschildien omistamilla Bakun öljykentillä nuoruudessaan, sekä jo valtaan päästyään solmi useita sopimuksia Rockefellerien ja Rotshildien öljy-yhtiöiden kanssa. Jotkut tutkijat ovat tulleet jopa siihen tulokseen, että Stalin olisi ollut Edmond Rothschildin salainen poika. Yhdennäköisyys kieltämättä oli ilmeinen. Ei siis lopultakaan ollut ihme, jos johtavat kommunistit kiinnostuivatkin tilaisuudesta tuottaa lisää Rothschildeja.
Vallassaolijat ja voittajat kirjoittavat historian ja siksipä näistä sensaatiomaisista salaisuuksista ei olekaan tiedotettu julkisuudessa eikä virallisen historian kirjoissa.

 • Historioitsija Antony C. Sutton on paljastanut näiden juutalaista alkuperääolleiden pankkiirien osuuden bolshevikkivallankumoukseen kirjassaan The Wall Street and the Bolshevik Revolution
Sitäkään ei ole tiedetty, että loppujen lopuksi Hitlerkin oli voittajien puolella, edustaessaan salaista sukuaan ja sen taloudellisia sekä poliittisia etuja. Tähtäimessähän kaikilla oli Palestiinan ryöstäminen tekaistun ”israelilaisuuden” ja Balfourin julistuksen avulla edomiittijuutalaisille, joita Rothschilditkin ovat. Esimerkiksi Saksassa toiminutta ja toimivaa Rothschildien Farben IG- tehdasta ei kansallistettu, vaan se jatkoi toimintaansa Rothschildien johdossa koko II maailmansodan ajan, varustaen Hitlerin natseja.

 • Professori Antony C. Sutton on kirjassaan Wall Street and the Rise of Hitler kuvannut juuri tätä I.G. Farbenin toimintaa ja sen kytköksiä Yhdysvaltoihin Rockefellereihin (Standard Oilin omistaja), Warburgeihin ja Morganeihin. Saksan natsikoneistoa voideltiin hyvin voimakkaasti amerikkalaisten rahoituksella. Onkohan kenellekään tullut mieleen kysyä, että miten se vuoden 1929 talousromahdus Yhdysvalloissa oli mahdollinen? Englantilainen taloustieteilijä A.W. Mullineux ainakin on ihmetellyt, että miksi talous- ja pankkisektori saattoi niin yllättäen romahtaa. Olihan pankkiireilla jo tuohon aikaan Mullineuxin mukaan riittävästi tietoa miten talouden rattaat saadaan pyörimään. Menivätköhän ne amerikkalaisten rahat Saksan sotakoneiston rakentamiseen?

 
Natsijohtajat tapasivat Saksan teollisuuspiirien johtajat salaisessa kokouksessa jo vuonna 1944. Teollisuuspiirejä valmisteltiin siihen, että Saksa häviää sodan ja että monet natsit katoavat hetkeksi maan alle. Tarkoituksena oli, että Saksasta tulisi koko Euroopan kattava talousmahti heti sodan jälkeen. Nurnbergin natsituomioistuimessa tuomittiin näytösluontoisesti vain joitakin vähäpätöisiä natseja. Anglo-amerikkalaista valtaverkostoa tutkinut historian professori Carrol Quigley on teoksessaan Tragedy and Hope (1966) kuvannut miten Saksan natsihallinnon rakentamisessa oli erittäin ratkaisevassa roolissa Franz von Papen.


Tässä kuvassa Franz von Papen on allekirjoittamassa sopimusta katolisen kirkon edustajien kanssa.
 • Signature of the Reichskonkordat on 20 July 1933. From left to right: German Vice-Chancellor Franz von Papen, representing Germany, Giuseppe Pizzardo, Cardinal Pacelli, Alfredo Cardinal Ottaviani, German ambassador Rudolf Buttmann. Signature of the Reichskonkordat on 20 July 1933. From left to right: German Vice-Chancellor Franz von Papen, representing Germany, Giuseppe Pizzardo, Cardinal Pacelli, Alfredo Cardinal Ottaviani, German ambassador Rudolf Buttmann.
Tämä valtiokonkordaatti on vieläkin voimassa!

Mitä Franz von Papenille tapahtui sodan jälkeen? Liittoutuneet ottivat Papenin kiinni sodan jälkeen ja Nürnbergin oikeudenkäynnissä hänet vapautettiin syytteistä. Saksalainen tuomioistuin tuomitsi hänet vuonna 1947 kahdeksaksi vuodeksi pakkotyöhön syyllisenä kansallissosialismin rikoksiin. Valituksen jälkeen tuomio kumottiin vuonna 1949, mutta von Papenin omaisuudesta suurin osa takavarikoitiin. Hänen syntymäkaupunkinsa Werl oli jo vuonna 1945 peruuttanut hänelle vuonna 1933 myönnetyn kunniakaupunkilaisen arvon. Vaikka Saksa tuomitisi niin katolinen kirkkko korotti! Eikä von Papen koskaan myöntänyt mitään.Vuonna 1952 ilmestyi von Papenin muistelmateos Der Wahrheit eine Gasse (Totuuden kuja). 1950-luvulla hän yritti myös menestyksettä paluuta politiikkaan. Kuolemaansa asti von Papen kieltäytyi myöntämästä omaa rooliaan Hitlerin valtaannousussa.Von Papen oli harras katolilainen, ja hänen osakseen tulikin kirkollisia kunnianosoituksia. Vuonna 1923 paavi Pius XI nimitti hänet paavilliseksi salakamarineuvokseksi, ja vuonna 1959 paavi Johannes XXIII vahvisti nimitykset. Von Papen kuului myös maltalaisritareihin ja Jerusalemin pyhän haudan ritarikuntaan.
 
Von Papenin rooli ei ollut enää merkittävä Saksan uudelle nousulle. Sen sijaan nousi Bilderberger-ryhmä. Sen tavoitteena oli yhdessä Yhdysvaltain talouseliitin kanssa rakentaa Euroopan liittovaltio ja yhteiset markkinat/ yhtenäinen valuuttaunioni. Bilberbergeriläisten kokoontumiset ovat olleet täysin salaisia. Sen ensimmäinen koollekutsujakin oli prinssi Bernhard, joka oli tunnettu natsi.

                    https://sites.google.com/site/nocancerfoundation/bilderberg-conferences

Mitä sitten muille korkea-arvoisille natseille tapahtui?


 • Katolisen kirkon jesuiittojärjestön hallinta on ollut aina taustalla kaikissa poliittisissä manöövereissä. Katolisen kirkon inkvisitio kohdistui 1400-luvun Espanjassa voimakkaasti myös juutalaisiin. Eräiden arvioiden mukaan ainakin osa Espanjan juutalaisista oli laatinut omat kabbalistiset sääntönsä ja kirjoittanut ne kirjoitelman muotoon, jota nimittivät Zohariksi. Kyse on itämaisesta mystiikasta ja esoteerisesta, jopa hyvin lusiferiaanisesta opista. Espanjassa inkvisition kohteeksi joutuneet juutalaiset kääntyivät näennäisesti katolisuuteen. Heitä alettiin kutsua marrano- eli kryptojuutalaisiksi. Tämän päivän New Age -opit ja teosofia perustuvat hyvin pitkälle tuohon juutalaisten kabbalaan. Kun protestantit erosivat katolisesta kirkosta, eräs marranojuutalainen nimeltä Ignatius Loyola perusti vastareformaatiota toteuttamaan jesuiittajärjestön, joka kelpasi Paaville. Samalla tuo jesuiittajärjestö solutti myös kabbalan katolisen kirkon mystiikkaan. Katolisen kirkon vastavoimana oli myös kehittynyt temppeliherrain järjestö, jonka katolinen kirkko oli lakkauttanut vuonna 1314, koska se oli kasvanut voimakkaaksi ja vaikutusvaltaiseksi ja varakkaaksi järjestöksi. Paavi ja Ranskan monarkia kadehtivat järjestön rikkautta ja teki nopean iskun.
 

 
 
 • Temppeliherrat pakenivat lähinnä Skotlantiin. Marranojuutalaisia ajautui myös Englantiin. Marranot tekevät käsimerkin - käsi rinnan päällä. Se oli Ignatius Loyolan tekemä merkki, että jokainen jesuiitta vannoo täyttä uskollisuutta järjestölle ja paaville. Kyseessä on masonistinen (vapaamuurarillinen) /kabbalistinen merkki. Tästä linkistä pääset katsomaan, ketkä kaikki ovat olleet uskollisia tälle käsimerkille.
 • http://www.pseudoreality.org/westside.html
 • Listasta löytyy uskonpuhdistajana tunnettu Martti Luther. Lutheriakin rahoittivat alkuun hyvin voimakkaasti juuri juutalaiset, mutta Luther sai tämän tietää ja paljasti juonen. Siihen loppui Martti Lutherin myötämielisyys juutalaisia kohtaan. Hänen kirjoituksensahan olivat lopulta hyvinkin juutalaisvastaisia. Juutalaiset halusivat rahoittaa Lutheria sen takia, että halusivat horjuttaa katolisen kirkon asemaa, jotta se ei enää kykenisi vainoamaan kaikkia toisinajattelijoita. Siinä kohtaa he tekivät palveluksen myös koko maailmalle.
 • http://watch.pair.com/reformation.html

 • Skotlantiin piiloutuneet temppeliherrat rakensivat vähitellen Brittein saarille vapaamuurarilaitoksen, jonka suojiin tulivat alkemistit ja ruusuristiläiset. Puritaanikristillisyydessä on gnostilaista vaikutusta, joka on myös vapaamuurariudessa mukana. Jumala on heille kaikennäkevä silmä pyramidin huipulla, maailmankaikkeuden suuri arkkitehti, intellektuaalisen järjen valo = valaistus (illumination). Juutalaisten kabbalassa on tavoitteena henkinen kehitys tasolta tasolle kunnes saavutetaan korkein valo. Kabbalassa valontuoja on Lucifer. 1776 baijerilainen Ingolstadtin yliopiston kirkkolain professori keräsi aikansa ajattelijat, yhteiskunnan uudistajat, utopistisosialistit ja järjenvaloa tavoittelevat vapaamuurarit omiin suojiinsa. Weishaupt oli kryptojuutalainen kabbalisti ja jesuiitta. Hän perusti 1.5.1776 Illuminaattien salaseuran, joka asettui vapaamuurarilaitoksen yläpuolelle ja soluttautui siihen. Näin tuon vapaamuurarien ylimpänä huippuna ovat illuminaatit. Rahoituksen tälle toiminnalle antoi juutalainen Amshel Meyer Bauer, joka oli sen ajan rikkain pankkiiri. Bauerin ovessa oli punainen kyltti, jossa oli Daavidin tähti, joka on kabbalistien maaginen symboli. Punaisen kyltin perusteella Bauer muutti nimekseen Rothschild, joka tarkoittaa punaista kylttiä.
 • Weishauptin "valaistuneet" alkoivat suunnitella Ranskan vallankumousta. Aikansa antisemiittina 1920-luvulla Englannissa tunnettu Nesta H. Webster tutki Ranskan vallankumousta. Hän väitti, että kansa saatiin kiihotettua monarkkeja vastaan, kun leipä ja vilja loppuivat - illuminaatit onnistuivat manipuloimaan viljamarkkinoita, joten Websterin mukaan talousromahdus oli tietoisesti aiheutettu. Kansaa käytettiin hyväksi vallankumouksessa, mutta sen jälkeen jakobiiniterrori (vapaamuurarillinen Jacobin Club) otti vallan ja alkoi tappaa kansaa. Broadwayohjaaja Myron C. Fagan toi näitä asioita esille toisen maailman sodan jälkeen Yhdysvalloissa.

 • Jo ennen Ranskan vallankumousta jesuiitoille oli käydä köpelösti. Paavi nimittäin kielsi ja hajotti koko järjestön vuonna 1773. Edellinenkin paavi oli samaa yrittänyt, mutta saanut surmansa mystisesti. Jesuiitat/ vapaamuurarit/illuminaatit päättivät tämän jälkeen ottaa katolisen kirkon omaan hallintaansa. Tähän tehtävään valjastettiin Napoleon Bonaparte, joka marssi suoraan Vatikaaniin armeijansa kanssa ja otti paavin vangiksi. Tosin Napoleon kävi sotaa brittejä vastaan ja yritti kauppasaarrolla eristää britit. Paavi ei noudattanut kauppasaartoa eikä myöskään Venäjän tsaari suostunut Napoleonin imperialismiin, joten ihan näistäkin syistä Napoleon vangitsi vuonna 1808 paavin ja lähti sitten sotaretkelle Venäjälle. Retki päättyi onnettomasti. Napoleonin käymä taistelu brittejäkin vastaan päättyi tappioon, mutta Rothschildin kuriirit toivat viestin sodan lopputuloksesta Rothschildille. Hän kehotti ilmoittamaan kaikille, että Ranska voitti. Epätoivoiset englantilaiset myivät osakkeensa Lontoon pörssissä pilkkahintaan ja Rothschild osti kaiken! Huijari. Näin Rothschild sai käytännössä koko Lontoon kaupungin omistukseensa. Onko ihme, että Lontoon kaupungin vaakuna on tälläinen Lohikäärme?

 


 • Rothschildin pankkiirisuku otti haltuunsa käytännössä koko Euroopan talouden, koska se rahoitti kuninkaiden käymiä sotia ja sai näin kaikki kuningashuoneet polvilleen ja velkaantumaan
 • Hitlerin ajatellaan olleen saksalainen protestantti, mutta se ei pidä paikkaansa. Hitler oli saanut katolisen kasvatuksen ja käynyt katolista koulua. Hitler oli jopa laulanut katolisen kirkon kuorossa. Hitler sai jesuiittakoulutuksen, joka on hyvin militaristinen. Keitä sinne Hitlerin keskitysleireille oikeasti joutui? Koska katolinen /kryptojuutalainen jesuiittakirkko sai täydet valtuudet vuonna 1933, kun Hitler astui virkaansa valtakunnankansleriksi, niin vuodesta 1933 juutalaisille alettiin järjestää maastamuuttoa Palestiinaan ja samaan aikaan protestantteja alettiin viedä eliminoitaviksi.

ADOLF HITLER ON SANONUT NÄIN:
"I am personally convinced of the great power and deep significance of Christianity, and I won't allow any other religion to be promoted. That is why I have turned away from Ludendorff and that is why I reject that book by Rosenberg. It was written by a Protestant. It is not a Party book. It was not written by him as a Party man. The Protestants can be left to argue with him ... As a Catholic I never feel comfortable in the Evangelical Church or its structures. That is why I will have great difficulty if I try to regulate affairs of the Protestant churches. The evangelical people or the Protestants will in any case reject me. But you can be sure: I will protect the rights and freedoms of the churches and not let them be touched, so that you need have no fears about the future of the Church." Hitler was also ready to discuss with the Bishop his views on the Jewish question: "As for the Jews, I am just carrying on with the same policy which the Catholic church has adopted for fifteen hundred years, when it has regarded the Jews as dangerous and pushed them into ghettos etc., because it knew what the Jews were like. I don't put race above religion, but I do see the danger in the representatives of this race for Church and State, and perhaps I am doing Christianity a great service."
"The Nazi Persecution of the Churches" by J.S. Conway, Pgs. 25, 26 & 162.

 Stalin oli myös katolisen jesuiittakoulutuksen saanut pappi.
 
 
VAPAAMUURARIEN SAASTUTTAMA USKONTO
 
Rothschildin pankkiirisuku lahjoitti Pelastusarmeijan perustamiseen varoja. Tästä syystä Pelastusarmeijan logona on ollut punainen kyltti. Pelastuarmeijan perustaja William Booth oli vapaamuurari - käsi niin somasti povessa hän on kaikissa kuvissa esiintynyt. William Booth oli siis Master of the second veil.
 
Russelilaisiin vapaamuurareihin kuulunut Charles Taze Russel puolestaan perusti Jehovan todistajat tai oikeastaan se oli ensin vartiotorni- tai traktaattiseura, josta sitten muodostui tuo Jehovan todistajat -organisaatio. Joskus panin merkille, että adventtikirkon julkaisema Ikuiset kertomukset -kirjasarjan kuvitus on lähes identtinen Jehovan todistajien käyttämän kuvituksen kanssa. Olen joskus katsonut Jehovan todistajien lastenraamattua, jossa oli erittäin kauniit kuvat. Charlez Taze Russelin tiedetään aloittaneen lopunaikoja koskevat mietiskelynsä juuri adventtikirkon piirissä.
 
 
Seitsemännen päivän adventtikirkon perustajana ja naisprofeettana toimi 1800-luvulla Ellen G. White, joka hänkin paljastuu  vapaamuurariksi!

 

 Ellen G. White on sulassa sovussa vapaamuurarikäsimerkkejä tekevien veljien kanssa.

Tuskin tarvitsee edes mainita, että Mormonikirkon perustaja Joseph Smith oli vapaamuurari.
Mormonien salaisissa riiteissä käytetään vapaamuurareille tyypillisiä asusteitakin.
http://www.youtube.com/watch?v=25D-gKm1Kts
2 kommenttia:

 1. Hmm kommentoin nyt vanhaa kirjoitusta, mutta erittäin kiinnostava aihe! :O

  VastaaPoista
 2. Thanks for the link.

  VastaaPoista