torstai 17. huhtikuuta 2014

YHDYSVALTAIN PRESIDENTTI FRANKLIN ROOSEVELT TIESI JAPANILAISTEN ISKUSTA PEARL HARBORIIN ETUKÄTEEN

Näin väittää amerikkalainen historioitsija John Toland. Yhdysvallat oli asettanut Japanille täydellisen kauppasaarron. Japani yritti saada neuvoteltua Washingtonin lievittämään talouspakotteita, mutta juuri 6. päivä joulukuuta salakoodattujen viestien mukaan Washington lähetti Tokioon tylyn viestin - vaatimuksiin ei suostuta. Rooseveltin tiedetään sanoneen tämän päätöksen tehtyään, että tämä merkitsee sotaa. Välitettiinkö tämä viesti Havaijin tukikohtaan? Havaijilla komentaneille Kimmelille ja Shortille välitetty viesti antoi ymmärtää, että neuvottelut Japanin kanssa jatkuivat edelleen. Viestissä varoitetettiin sodan mahdollisuudessa jossakin päin Kaakkois-Aasiaa, mutta ei erityisesti siitä, että Japani hyökkäisi Pearl Harboriin. Tämäkin on varsin outoa, koska muutamaa kuukautta aikaisemmin Yhdysvaltain tiedusteluosasto oli kyennyt saamaan Japanin sisäisestä viestinnästä selville, että Japani oli erityisen kiinnostunut juuri Pearl Harborin tukokohdan laivastosta ja puolustuksesta. Mitään tälläista tietoa ei välitetty Havaijille.  Tukikohdan komentajat olivat olleet huolissaan Pearl Harborin puolustuksen heikkouksista ja kaluston huonosto kunnosta, mutta Japanin uhasta huolimatta mitään valmisteluja ei oltu tehty tämän varalle. Joulukuun 6. päivä Yhdysvaltain tiedustelu sai selville japanilaisten viestin, jossa oli ohjeet Kido Butaille eli Japanin laivastolle, joka sisälsi lentotukialuksia ja pommikoneita, hyökätä Pearl Harboriin 7.päivä joulukuuta. Roosevelt ei välittänyt tätä varoitussanomaa eteenpäin? Miksi?
 
Yhdysvaltain presidentti ei voi julistaa sotaa yksinään. Siihen tarvitaan kongressin päätös. Yhdysvalloissa oli hyvin voimakas vastustus osallistua Euroopan tai ylipäätään muiden maiden sotiin. Vallalla oli isolationistinen eli eristäytymistä korostavat Monroe-oppi. Roosevelt ymmärsi, että tarvittaisin jokin erittäin painava syy, että kongressi taipuisi sodanjulistuksen kannalle.
Havaijin Hilo Tribune Herald ilmaisi jo viikkoa aikaisemmin varoituksensa!
 
 
Minkä takia Yhdysvallat piti saada mukaan sotaan? Benjamin Freedman kuului vaikutusvaltaisiin juutalaisiin pankkiireihin ja hän sai tietää, että juutalaiset pankkiirit, kuten Rothschildit rahoittivat sotia - yleensä sotien molempia osapuolia. Toisessa maailmansodassa Saksa oli hyvinkin pääsemässä voitolle ja olisi saattanut voittaakin, mutta silloin juutalaiset pankkiirit menivät Benjamin Freedmanin mukaan juttelemaan Winston Churchillille, että tämä voisi voittaa sodan, jos Yhdysvallat tulisi sotaan mukaan - ja he kyllä saisivat sen aikaan. Olihan näillä pankkiireilla Yhdysvaltain keskuspankki juuri tätä sodankäyntiä varten luotu. Englannin pitäisi vain luvata, että sodan jälkeen Lähi-itään perustettaisiin juutalaisvaltio.
Benjamin tunnetaan antisionistina eli hän ei hyväksy siionismia eli juutalaisnationalismia, jolla tarkoitetaan poliittista ideologiaa siitä, että  juutalaisilla on oltava oma kansallisvaltio. Juutalaisvaltio syntyi uudelleen lähes kahdentuhannen vuoden tauon jälkeen vuonna 1947 YK:n päätöksellä.
Rothschildin pankkiirisuvun vaikutusta juutalaisvaltion perustamisessa ei ole peitelty.
Juonittelua tai ei - Israelin valtio on nyt olemassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti