torstai 24. huhtikuuta 2014

Yhdysvaltain oikeistokristillinen johtaja Pat Robertson ja Patmos lähetyssäätiön Leo Meller


Salaliittohistorioitsijat päätyvä useimmiten umpikujaan. He eivät käytännössä enää osaakaan sanoa, ketkä ovat maailmanlaajuisen salaliiton eli uuden maailmanjärjestyksen todelliset arkkitehdit. Yleensä syntipukeiksi löydetään joko juutalaiset tai sitten vapaamuurarit. Normaalilla älyllä varustetut historioitsijat lopettavat yleensä puuhastelun maailmanlaajuisten salaliittojen parissa tähän. Juutalaiset ovat jo muutenkin kärsineet maailmassa niin paljon. Pitääkö heitä edelleen parjata ja syyttää kaikesta? Juutalaisia syyttävät tahot todetaan usein ja väistämättä oikeistolaisiksi, äärifasisteiksi, Hitlerin ihailijoiksi. Ei kukaan normaalilla älyllä varustettu ryhdy fasistiksi. En minäkään. Vapaamuurarit osaavat pitää salaisuuksia, koska järjestön luonne on salainen.

Yhdysvaltain kristillinen oikeistojohtaja ja CBN radio- ja TV-kanavan perustanut Pat Robertson julkaisi kirjan nimeltä Uusi maailmanjärjestys vuonna 1991. Siinä hän hahmotteli maailmankohtaloa vapaamuurarien käsissä. Hänen mukaansa taustalla on Euroopan sosialistien ja Neuvostoliiton kommunistien johtama salaliitto, joka on soluttautunut Yhdysvaltain hallintoon ja perustanut esim. ulkomaansuhteiden neuvoston, sosialistisesti maailmaa globaalisti hallinnoivan YK:n sekä trilateraalisen komission. Tulossa olisi Pat Robertsonin mukaan maailmanlaajuinen sosialistisesti hallinnoiva maailmanhallitus, mikäli Euroopan sosialistit pääsisivät valtaan. Maailma yhdistyisi globaaliksi talousjärjestelmäksi, joka romahdutettaisiin tahallaan, jotta ihmiset nälissään ja epätoivoissaan ottaisivat vastaan maailmaa hallitsevan diktaattorin. Se mikä tapahtui Hitlerin Saksassa tai Leninin Neuvostoliitossa, tapahtuisikin tulevaisuudessa maailmanlaajusesti. Tuon suuntaisia ajatuksia välittyi Pat Robertsonin kirjasta.

Pat Robertsonin kirjaa ei enää esiinny hänen omilla nettisivuillaan. Tuskin Robertson enää itsekään haluaa julistaa näitä asioita, koska itse kuuluu siihen valtarakenteeseen, joka ajaa tietoisesti uutta maailmanjärjestystä. Robertson ei ole sanallakaan maininnut katolista kirkkoa ja jesuiittoja salaliiton toimijoiksi. Vapaamuurareita ja juutalaisia on helppo käyttää syntipukkeina, koska niin on ollut aina. Ei siis mitään uutta auringon alla. Salaliittoretoriikka on ollut Yhdysvaltain poliittisen historian perinteenä aina Ranskan suuresta vallankumouksesesta saakka. Tuon verisen vallankumouksen taustalta löytyy yhteys Adam Weishauptin perustamaan illuminaatti-salaseuraan. Weishaupt oli jesuiitta. Tätä yhteyttä Robertson ei kirjassaan rakenna, vaikka hän Adam Weishauptin mainitseekin.

Evankelisenä kristittynä esiintyvän Robertsonin pitäisi olla protestantti, jonka protestanttisen perinteen mukaisesti pitäisi vastustaa katolista kirkkoa. Ainakin Martti Luther ja hänen aikalaisensa olivat vakuuttuneet siitä, että katolisen kirkon paavi on itse antikristus. Onhan paavin arvonimikin latinaksi vicarius filii dei, jonka lukuarvo gematrian mukaan on 666.Pat Robertsonin kirjan luettuani tutustuin vapaamurariuteen - en henkilökohtaisesti vaan kirjallisuuden kautta. Vapaamuurarit tunnistavat toisensa käsimerkeistä. Aika mielenkiintoista, että vapaan markkinatalouden ensimmäisenä teoreetikkona tunnettu Adam Smith luonnehti taloutta "näkymättömän  käden" periaatteella toimivaksi. Kysyntä ohjaisi markkinoita tuottamaan haluttuja tuotteita siellä missä se olisi tehokkainta. Tehokkuutta on kaiketi se, että teollisuustuotanto on siirtynyt sinne missä se tehdään halvimmalla: Aasian maihin, joissa halpa työvoima ja vieläpä lapsityövoiman käyttö on enemmän sääntö kuin poikkeus.

Vapaamuurareiden yksi käsimerkki on juuri oikean käden piilottaminen takin alle. Toinen käsimerkki on lion's paw eli leijonan tassu.
Tässä Pat Robertson tekee leijonan tassunsa ihan Time-lehden kansikuvassa.

 
Pat Robertson mainitsi omassa kirjassaan, että Karl Marx loi kommunismin. Tässä kuvassa Karl Marx tekee vapaamuurarillisen käsimerkin (oikea käsi on piilotettu).
 
Tutustuminen Yhdysvaltain oikeistokristillisyyteen avaa näkökulman siihen, että kyseessä on eksytys. Helluntailaisena profeettana tunnettu Robertson on vapaamuurari. Suloisilla ja kauniilla puheilla he pettävät kuulijansa. Eivät ihmeet ja merkit todista, että kyseessä olisi oikea usko.
 
Tavoitteena näillä evankelisilla kristityillä johtajilla on sulauttaa kaikki uskonsuuntaukset katolisen kirkon alle. Jesuiittojen vastareformaatio alkaa kantaa hedelmää.

Tutustuminen gnostilaisuuten avaa silmät siihen toiseen evankeliumiin - siihen, josta Paavali varoitti.
Miten juutalaiset liittyvät tähän kaikkeen? Illuminaatit/ jesuiitat/ gnostilaiset / kabbalistiset juutalaiset ovat olleet siionismin taustalla. Heidän jumalansa on Lucifer, valontuoja, käärmejumala, aamuruskon poika. Tuo sama, joka on niin suloinen antamaan ymmärrystä ja viisautta. Lucifer haluaa, että koko maailma palvoisi häntä jumalana. Niinpä hänen suunnitelmiinsa kuuluu rakentaa Salomonin temppeli uudelleen temppelivuorelle. Siellä hän - itse antikristus - saisi julistaa olevansa jumala.

Hengellisessä mielessä jokainen ihminen on temppeli - Jumala haluaa tulla asumaan ihmisen sydämeen, ruumiin temppeliin eikä mihinkään käsintehtyihin kirkkoihin ja rakennuksiin. Anglo-amerikkalaisissa karismaattisissa liikkeissä, joissa ihmisiä on kaadettu ja he ovat saaneet henkikokemuksia, on useimmiten kyse eksytyksestä. Luciferin langenneet enkelit ovat tekeytyneet valkeuden enekeleiksi ja antaneet näitä yliluonnollisia kokemuksia. Osa karismaattisten kristittyjen piirissä tapahtuvasta toiminnasta on myös puhtaasti hypnoottista. Ihmismieli on suggestioille altis. Kyse on psykologisesta sodan käynnistä, jossa ihmissielut ovat kauppatavaraa. Todellakin kauppatavaraa. Amerikkalaistyyppisten karismaattisten julistajien tapana kun on vaatia ihmisiä antamaan paljon rahaa.

Mitenkä Pat Robertson liittyy suomalaiseen karismaatikkoon nimeltä Leo Meller? Paljonkin. Patmos lähetyssäätiön johtajana pitkään toiminut Leo Meller julisti vuosikausia 1990-luvun uudesta maailmanjärjestyksestä. Kristittyjen piirissä kuulin hänestä ja ystävät lainasivat hänen puhekasettejaan. Niissä Leo Meller ikäänkuin paljasti jotain suurta salaisuutta. Hän loi omilla "tuomiota" julistavilla sanankäänteillään sellaista retoriikka, että tukka nousi pystyyn. Hän sitreerasi Raamatun tuomioita ja ikään kuin asettui itse jumalan asemaan tuomitsemaan kaikki Suomenkin poliitikot niin typeriksi ja yksinkertaisiksi, että "Jumalakin nauraa ja pilkkaa taivaasta" näitä suomalaisia. Nyt on aika sanoa, että Leo Meller on tehnyt ihan itse itsensä naurettavaksi toistellessaan noiden amerikkalaisten uskonveljiensä vapaamuurarillisia mantroja. Onko todella Leo Meller itse "tutkinut" saarnaamiaan aiheita? Ai niin, hänenhän ei tarvitse, koska hän saa parempaa tietoa, jostain ylhäältä. Profeetta kun on.

Mitä tulee uuden maailmanjärjestyksen ideologiaan niin ei tarvitse kuin mennä yliopiston kirjastoon ja lukea oikeistoradikalismin historiaa ja saa varmasti nopeastikin selville sen, että nämä samat myytit ovat olleet Yhdysvaltain historiassa läsnä jo parisen sataa vuotta. Mitään kovin uutta ja ihmeellistä eivät nämä karismaatikot ole paljastaneet. Kuten jo voidaan todeta vapaamuurarillinen löhikäärmeuskonto on jo nielaissut kristinuskon. New age -uskonto ja kundaliinienergiat virtaavat lähestulkoon vapaina karismaattisissa liikkeissä. John Wimberin voimaevankeliointi on magiaa. Seurakuntiin ujutettiin niin hieno kurssi kuin Alfa-kurssi, jonka tarkoituksena oli ohjata karismaattisuuteen - henkikokemusten pariin yhteiskristillisesti. Opillisella pohjalla ei ole enää väliä. Kaikki ovat yhtä. Kristillinen rakkaus yhdistää kaiken. Kuullostaa kauniilta. Jeesus itse totesi maanpäällisen vaelluksensa aikana, että ennen hänen takaisin tuloaan kristiuskoa kohtaisi väkevä ekstytys - niin, että se eksyttäisi jopa valitutkin. Terve usko alkaa olla katoava luonnonvara. Niinpä Jeesuksen toteamus siitä, että  kun hän saapuu - löytäneekö hän uskoa maanpäältä? Vähiin alkaa käydä.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti