keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

TITANIC-LAIVA UPOTETTIIN TAHALLAAN

Hyvin moni on nähnyt vuonna 1997 julkaistun kulttielokuvan maineeseen nousseen James Cameronin ohjaaman romanttisen Titanic -elokuvan. Miksi Hollywood haluaa tarjota tällaisen romanttisen todellisuuden, vaikka totuus on kaikkea muuta kuin romanttinen. Titanic upotettiin tarkoituksella ja siihen oli monta poliittista ja taloudellista syytä.
Tämä historia-dokumentti osoittaa, että Titanicin ollessa rakenteilla, aivan identtinen laiva nimeltään Olympic oli jo seilannut oman neitsytmatkansa. Pahaksi onneksi Olympic-laivan kapteeni oli huolimaton ja laiva törmäsi Britannian sotalaivaan, jolloin laivan kylkeen ja runkoon tuli erittäin paha vaurio, jota ei saatu kuntoon muuta kuin kosmeettisesti. Laivan omistanut pankkiiri nimeltään J.P. Morgan ei olisi saanut vakuutusta korvaamaan aiheutunutta vahinkoa, koska se oli laivan kapteenin varomattomuuden syytä.
Miten J.P. Morgan ovelana bisnesmiehenä ratkaisee ongelman? Kun Titanic valmistuu,  hän päättää vaihtaa Titanicin Olympiciin ja näin Olympic päätyy Atlantin pohjaan.

Eikä tässä vielä kaikki. Samaan aikaan Rothschild ja muutamat muut pankkiirit ovat yrittäneet jo koko 1800-luvun ajan juonia Yhdysvaltoihin omaa keskuspankkia, joka olisi tietenkin näiden pankkiirien yksityisomistuksessa. J.P. Morgan yhtyy tähän Rothschildien pankkikartelliin ja tekee oman osuutensa, jotta Yhdysvallat saisi tuon keskuspankin. Pahaksi onneksi Yhdysvalloissa on muutama vaikutusvaltainen henkilö,  jotka henkeen ja vereen vastustivat tuota keskuspankkia. Ainakin Lordi Astor ja Guggenheim olivat näitä suuriäänisiä ja voimakkaita vastustajia. Kuinka kätevää onkaan, että juuri nämä kaksi "sattuivat" olemaan tuolla kyseisellä Titanic-laivalla, joka siis todellakin oli Olympic-laiva. 15.4.2012 "Titanic" törmäsi jäävuoreen ja upposi. Siinä upposi Amerikan todellinen toivo säilyttää itsensä vapaana taloudellisena valtana ja demokratiana.
23.12.1913 Yhdysvaltain kongressissa menee läpi  Federal Reserve -päätös. Monet kongressiedustajat olivat jo lähteneet viettämään joulua ja näin paikalla oli vain muutama edustaja. Varmaankin pankkiirien rahalla voitelemat. Keskuspankille annettiin nimi Federal Reserve, koska haluttiin välttää keskuspankkinimeä.


Yhdysvaltain talouden ongelmat johtuvat ainakin osittain Federal Reservestä eli Fedistä. Eiköhän se ole aika kummallista taloudenpitoa, että Yhdysvaltain hallitus lainaa rahaa Fediltä, mutta ei voi käytännössä olleenkaan vaikuttaa rahapolitiikkaan todellisessa mielessä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti